Få et godt kursus i LinkedIn, hvor du har mulighed for at styrke din kommunikation med medarbejdere, kunder, beslutningstagere og andre det er vigtigt for dig at kommunikere til.

Med et kursus i LinkedIn får du både et indblik i, hvad mediet for alvor kan bruges til, hvordan du opbygger dine relationer, og hvordan du laver indhold til Linkedin, og hvordan du teknisk får mest ud af platformen. Du lærer om forskellige indholdstyper, og hvad der giver værdi.

Linkedin kursus

>> Book kurset nu.

På dette LinkedIn-kursus får du også hjælp til at bygge din profil rigtigt op med billede, tekst og de rigtige indstillinger. Underviser er kommunikationsrådgiver Troels Johannesen.

Linkedin-kursus for ansatte i kommuner

Flere og flere kommuner ser værdien af, at deres ansatte og ledere kommunikerer på LinkedIn. Det åbner kommunen og for borgere, institutioner og erhvervsliv. Derfor kan du også komme på kursus i LinkedIn med særligt fokus på kommunikation fra kommunen.

>> Book kurset nu

For mange topledere er LinkedIn en vigtig kommunikationsplatform til fx digital interessevaretagelse. Hvis din topleder skal lære at kommunikere på sociale medier, er det en god start at starte med bogen “Del dig stærkere – strategi og taktik for topledere på sociale medier

Written by Troels Johannesen
Troels Johannesen er kommunikationsrådgiver og forfatter på Momentet.dk