fck 1

I går var der pokalfinale mellem FCK og AGF, og det en af de dage i Parken jeg vil huske.

Jeg har altid været fan af FCK, og har fulgt klubben siden starten i 1992. Så der har været mange store kampe og mange op – og nedture. Nu har jeg sæsonkort til nedre c, hvor mange af de, der altid har fulgt klubben har sæde, og derfor får jeg set flere kampe live end tidligere.

Vi er en god flok bestående af mænd – og en enkelt kvinde – på min egen alder, og som alle har børn og nok at se til i hverdagen, så det er altid en fornøjelse at få sunget lidt sange og set noget fodbold sammen.

I går var der så brag mellem klubberne i landets to største byer i pokalfinalen. Vi var forvist fra vores sædvanlige pladser, og må se kampen bag det ene mål og højere end vi plejer. Men til gengæld var der en helt særlig stemning, og mere røg og damp end der plejer at være.

Det har min gode ven (og FCK-fan), fotograf Teis Bruno heldigvis indfanget, så du kan få lidt af stemningen fra braget.

_DSF2140

Kampen er i gang. Romerlys, flag, balloner og konfetti. Perfekt pokalstemning i Parken.

_DSF2155

Ok, vi kunne ikke se de første fem minutter af kampen for røg, og det nev lidt i luftvejene, men det satte nu bare en særlig scene.

_DSF2165

Flag og bannere ser nok bedst ud på afstand. Her min udsigt i dele af kampen..

_DSF2210

I anden halvleg brød forårssolen frem bag Parkens betonmure, og 2-1 sejrsmålet blev scoret et kvarters tid før tid, hvor jublen kunne bryde løs. Her tiljubles spillerne efter kampen.

Håneretten er på vores side, og vi forlader Parken med oprejst pande, og tro på, at FCK om et par uger også kan kalde sig danmarksmester 2016.